Koszyk  

Brak produktów

0,00 zł Dostawa
0,00 zł Razem

Zamawiam i płacę

Zobacz nasze Aukcje

Opinie o E-MARKET KONRAD JODŁOWSKI na honeste.pl

Producenci

Polityka Prywatności

1. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu internetowego http://www.twojexxl.pl jest Joanna Semik prowadząca działalność gospodarczą pod firmą E-MARKET Joanna Semik, adres głównego miejsca wykonywania działalności: ul. Jana Maklakiewicza 17/42, 02 – 642 Warszawa, numer NIP: 952-144-73-75, numer REGON: 011716945, adres poczty elektronicznej: e.market@tlen.pl numer telefonu: 886 729 770.

2. Dane osobowe Usługobiorców (Klientów) korzystających usług Sklepu internetowego są przetwarzane zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. 2002 nr 144, poz. 1204 ze zm.) oraz ustawą z dnia 29 sierpnia 1977 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 1997 nr 133, poz. 883 ze zm.).

3. Administrator danych osobowych zapewnia odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające bezpieczeństwo danych osobowych udostępnionych przez Usługobiorców, w szczególności uniemożliwiające dostęp do nich osobom trzecim lub ich przetwarzanie z naruszeniem przepisów prawa, zapobiegające utracie danych, ich uszkodzeniu lub zniszczeniu.

4. Zbiór danych osobowych został zgłoszony do rejestracji Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych (nr księgi: 132746).

5. Dane osobowe, w szczególności imię, nazwisko, adres do korespondencji / adres dostawy: ulica i numer domu, kod pocztowy i miasto, kraj, e-mail, numer telefonu, przetwarzane są w następujących celach:

a)     w zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania stosunku prawnego łączącego strony,

b)     w zakresie związanym z realizacją składanych zamówień na produkty dostępne w ofercie Sklepu, jak i prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną,

c)     w zakresie związanym z procedurą reklamacyjną oraz w związku z prawem do odstąpienia od umowy.

6. Administrator danych osobowych przekazuje dane osobowe Usługobiorców w zakresie niezbędnym dla realizacji dostawy towaru firmie kurierskiej (UPS, POCZTEX, Poczta Polska).

7. W przypadku Klientów dokonujących płatności za pośrednictwem systemu przelewy24.pl, Administrator danych przekazuje dane Klienta w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce PayPro SA z siedzibą w Poznaniu, adres: ul. Kanclerska 15, 60 – 327 Poznań, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000347935.

8. W przypadku Klientów dokonujących płatności za pośrednictwem systemu paypal.com, Administrator danych przekazuje dane Klienta w zakresie niezbędnym dla realizacji płatności spółce PAYPAL POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Emilii Plater 53, 00 – 113 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000289372.

9. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia oraz prawo do ich usunięcia. Dostęp do treści swoich danych osobowych możliwy jest po zalogowaniu do Konta a także na podstawie żądania, jakie Usługobiorca przesyła za pośrednictwem poczty e-mail na adres: e.market@tlen.pl lub pisemnie na adres: E-MARKET Joanna Semik, ul. Jana Maklakiewicza 17/42, 02 – 642 Warszawa.

Pliki Cookies

1. Usługodawca wykorzystuje pliki Cookies w celu usprawnienia działania strony internetowej oraz oferowania użytkownikom różnych usług i funkcji.

2. Pliki Cookies (określane potocznie, jako „ciasteczka”) są to niewielkie informacje tekstowe w postaci plików tekstowych, jakie wysyłane są przez serwer i zapisywane po stronie użytkownika odwiedzającego stronę Sklepu internetowego (np. na dysku twardym komputera, laptopa).

3. Pliki Cookies używane są w celu dostosowania zawartości strony Sklepu do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze strony Sklepu. Rodzaje Plików Cookies, jakie dostępne są na stronie Sklepu:

  • niezbędne pliki Cookies, które umożliwiają korzystanie z usług dostępnych w ramach strony Sklepu np. uwierzytelnianie podczas logowania do Konta w Sklepie,
  • służące do zapewnienia bezpieczeństwa,
  • funkcjonalne pliki Cookies, umożliwiające zapamiętanie wybranych przez Usługobiorcę ustawień i personalizację interfejsu Usługobiorcy np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Usługobiorca, rozmiar czcionki itp.

4. Usługobiorca ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików Cookies do swojego urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze strony Sklepu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają działania plików Cookies. Szczegółowe informacje na temat możliwości i sposobów obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej, z której korzysta Usługobiorca.

5. Poniżej przedstawiamy sposób zmiany ustawień przeglądarek internetowych w zakresie stosowania plików Cookies:


6. Usługobiorcy, którzy mają jakiekolwiek zapytania dotyczące niniejszej Polityki prywatności, proszeni są o wysyłanie pytań na adres e-mail: e.market@tlen.pl lub telefonicznie pod numerem 886 729 770.

 

Dane obowiązkowego zgłoszenia do GIODO:
Nr księgi: 132746 



Zamknij X